Váratlan fordulat{+18}(8/15)- Vmin, ZeloGyeom

Taehyung

Reggel arra ébredtem, hogy valaki a hajamat puszilgatja. Először nem tudtam, hogy vajon mi lehet az, de aztán leesett, hogy Jiminnie nálam aludt. Szerencsére most úgy időzítette az itt alvását, hogy vasárnapra ébredtünk. El se hiszem, hogy ma van az egy hónapos fordulónk. Már ki is találtam, hogy mivel lepem meg Bogaramat. 

- Jóreggelt Nyuszi. Hogy aludtál? És hány óra van? - kérdeztem miközben álmos tekintetem rá vezettem.

- Jóreggelt Édes. Jól aludtam, köszi a kérdést. És reggel tíz van. - világosított fel. 

- Hogy mennyi az idő? Jesszusom nekem most el kell mennem. Neharagudj, lent van kaja, reggelizz meg és majd később találkozunk. - mondtam neki miközben felkapkodtam magamra a ruháimat.

- Mi? Ezt nem mondod komolyan? Nem ezért aludtam itt, hogy aztán itt hagyj engem. Readásul vendég vagyok, nem hagyhatsz itt egyedül. - mondta nekem, de nem nagyon figyeltem rá. 

- Figyelj sietnem kell valahova, már így is késésben vagyok. - válaszoltam neki majd ott hagytam a szobában. 

- Héj - kiabált utánam, de ekkor már a kabátomat is felvettem és indultam is. 

Percekkel később már az előre lefoglalt helyen voltam. Ugyanis a meglepetéshez muszáj volt foglalnom egy szobát egy fantasztikus hotelban. Elmentem beszereztem pár gyertyát meg rózsát is és felmentem a szobába, hogy neki álljak dísziteni. A harminc darab gyertyát meggyújtottam majd egy szív alakban helyeztem el és körbe szórtam rózsaszirmokkal majd a maradék rózsákat beleraktam egy vázába és az éjjeli szekrényen helyeztem el. Az alapos díszítés után észre se vettem, hogy már este van. Basszus és még nem is szóltam Jimin-nek, hogy jöjjön ide. Gyorsan írtam neki egy sms-t amiben leírtam a címet és márcsak arra vártam, hogy megérkezzen. Pár perc múlva valaki kopogtatott a szoba ajtaján. 

- Ki az? - kérdeztem mielőtt kinyitottam volna. 

- Én vagyok az Jimin. Be engedsz? - hangzott el a válasz és a kérdés is egyben. 

- Mielőtt kinyitom az ajtót azt szeretném, hogy csukd be a szemedet. - adtam neki az utasítást. 

- Rendben. 

Lassan kinyitottam az ajtót és miután meggyőződtem arról, hogy tényleg csukva van a szeme bevezettem a szobába. 

- Mostmár kinyithatod - szóltam neki.

- Boldog egy hónapot Édesem. - mondtam boldogan.

- Köszi, de mi ez az egész? - kérdezte meglepetten. 

- Ma van pontosan egy hónapja, hogy együtt vagyunk. Észben tartottam és gondoltam megleplek.

És írtam neked verset is amit most előadok neked: 

Rád gondolok

Minden percben;

Rólad álmodom

Minden éjjel;

Reggel ha felébredek,

Te vagy az első gondolatom;

Nem tudom, hogy is mondjam el, de

Mindennél jobban imádlak!

Vágyam te vagy, 

S ha küzdeni kell én küzdök Érted. 

 - Sikerült meglepned. Ilyet még senki nem csinált értem, nem mintha lett volna bárkim is. És ez egy újabb élmény amit nyújtottál nekem. És a vers hát mit is mondjak egyszerűen imádom. Én is mindennél jobban szeretlek. - mondta piros arccal. Olyan aranyos amikor zavarban van. 

- Na ennek örülök, hogy megleptelek és hogy tetszik. - ekkor kopogásra lettem figyelmes. - egy pillanat megnézem, hogy ki az, mindjárt jövök. Egy pincér volt az akitől rendeltem pezsgőt és epret csokiszósszal. Kifizettem, majd bevittem a szobába. 

- Ez az apróság még téged illet. - majd odanyújtottam az egyik pohár pezsgőt és koccintottunk.  

Jimin

Miaz, hogy Taehyung egyszerűen csak így itt hagy, ráadásul az ő lakásán? Nem hiszem el! Megsértődve szedelőzködtem össze, majd kisé nyugodtabb állapotban hagytam el a házat. Nem is tudom, mit gondolt, amikor este megkérdezte, hogy nem alszom-e nála. Akkor nem tudta, hogy reggel el kell mennie, vagy mi? Idegességem elmúlni látszott, de amikor Taetől kaptam egy üzenetet, - melyben megkért arra, hogy menjek el a kapott címre,- minden további nélkül lengte be ismét a szürkés köd az agyamat. Megsértve, könnyen irányíthatónak éreztem magam, egy olyan valakinek, akinek nincsen szabad akarata, saját véleménye, de legfőképpen... Érzései. Hiszen senki nem törődik azzal, hogy én mit akarok, mindenki könnyű szerrel irányítgat engem. A címre vissza térve, szerencsére nem volt messze, így hamar odaértem, de mindenre számítottam csak arra nem, hogy egy szálloda előtt fogok majd állni. Mielőtt be léptem volna a hatalmas épületbe, legalább tízszer néztem meg újra a címet, miután meg bizonyosodtam arról, hogy jó helyen vagyok be mentem a gyönyörűen szép épületbe. A recepcióstól kértem segítséget, hogy megtaláljam a párom, miután sikeres útbaigazítást kaptam, egyből indultam is. Megtalálva a megfelelő ajtót remegő kezemet kopogásra emeltem. Az ajtó mögötti személy arra kért, hogy csukjam be a szemem, amint teljesítettem kérését, hallottam, hogy nyílik az ajtó. Taehyung óvatosan vezetett be a helyiségbe, mikor ki nyitottam a szemem, nem várt meglepetés ért. A nagy francia ágy előtt gyertyák égtek szív alakú formába elhelyezve, a padlón mindenütt rózsaszírmok voltak elszórva, egy vázában pedig egy egész csokorral volt belőlük.  A meghatódottságtól alig bírtam megszólalni, hisz még verset is írt nekem, át nyújtotta a pezsgőt, majd koccintás után a francia ágyhoz húzott, le ültetve arra. Őszintén be vallva,nem számítottam arra, hogy Ő észben tartja az ilyen dolgokat, hisz nem olyan személyiség. Egy ideig szerelmes tekintettel figyelt rám, szelíden rá mosolyogtam és ajkaira hajoltam. 

-Ez a pezsgő isteni, az esküvőnkre is ilyet fogok szerezni. - mondata végén ismét a pohárba kortyolt. Mégis mikre gondol? 

-Esküvőnkre? - a hangom egy oktávval magasabban szólalt meg. 

-Igen, miért azt hitted, hogy nem kötjük össze az életünket? - nem mondtam semmit csak eltartott szájjal bámultam rá. - Pedig kurvára elfoglak venni. 

-Ebben biztos vagyok. - kacagtam fel, a pezsgős poharakat letette az éjjeli szekrényre, majd közelebb húzott magához annyira, hogy át tudjon ölelni. 

-Arra gondoltam, hogy mivel hónap fordulónk van, fürödhetnénk együtt. - vetette fel ötletét barátom. 

-Re-rendben. - motyogtam zavartan, pirosodó arccal. 

-Na, mitől lettél ennyire zavarba? - kuncogva simított arcomra. Kezemre fogva húzott fel az ágyról majd karjaiba kapva a fürdőbe vitt. Nem volt olyan nagy a helység, mint amire én számítottam, de ugyanakkor nagyon szép volt, Taehyung a kád szélére ültetett és a vizet kezdett ereszteni a csapból. Valami hasonló jellegű, vegyes érzelmekkel teli, romantikus pillanatot tudtam elképzelni Taehyungal. Mosolyogva figyeltem minden egyes mozzanatát, mielőtt a kád tele töltődne vízzel ,előtte Tae gyorsan nyomott valami édes illatú tusfürdőt és még rózsaszírmokat is szórt a vízbe. Mikor el zárta a csapot vetkőzni kezdett, ruháitól egyesével szabadult meg, végig a szemembe nézve. Égni kezdett az arcom mikor meztelenül állt elém arra készülve, hogy majd ő le vetkőztett engem. Kislányos zavaromba azt sem tudtam merre nézzek, lehúzta rólam a pólómat, majd fel állítva kezdte ki gombolni nadrágomat. Alsómmal együtt szabadított ki a nadrágom fogságából, mikor felnéztem rá, tekintetében szinte elvesztem, imádom minden egyes pillanatban amikor úgy néz rám, mint valami drága kincsre. Nyakába karolva húztam le magamhoz, hogy egy szenvedélyes csókot nyomhassak ajkaira, ő pedig derekamnál fogva húzott magához még közelebb. Hangos cupanással váltunk el egymástól, majd elsőnek Tae mászott bele a forró vízbe, neki dőlve a kád szélének, én pedig direkt neki hátal másztam be - talán még egy kicsit be is pucsítottam neki csak, hogy elvegyem az eszét - és a lábai közt foglaltam helyet, mellkasára dőlve. 

-Ez nagyon kellemes. - sóhajtottam fel behunyt szemmel. 

-Örülök, hogy jól érzed magad. - lehelletével cirógatta a nyakamat, amitől megborzongtam. - Szeretlek! 

-Én is, szeretlek!

Taehyung

A fürdés végére érve kimásztam a kádból és kerestem valami ruhát magunknak amiben majd aludni fogunk. Csak egy póló volt nálam ugyhogy abba fogok aludni, Jimin-nek meg odaadom az ingemet. Olyan sexy-n nézki benne, főleg, hogy jó pár számmal nagyobb rá. Bevittem neki a fürdőbe, majd hagytam hagy törölközzön meg, addig én kimentem és megcsináltam az ágyat. Épp, hogy végeztem az ágyazással Jimin jött ki a fürdőből. Le se tagadhatom, hogy hihetelenül sexy volt abban az ingben, alig bírtam magam visszafogni, de nem akartam elrontani ezt a szép estét a sexuális vágyaim kielégítésével. Befeküdtünk az ágyba, olyan gyorsan elaludtunk, hogy reggel az ébresztőmre keltem. Sajnos pont egy vasárnapot töltöttünk a hotelban, ezért most innen kell suliba indulnunk. 

- Jóreggelt Édes. Keljél mert suliba kell mennünk ugye nem felejtetted el? - ébresztettem fel. 

- Jóreggelt Manó. Jó vicc volt ez a sulis dolog. - értetlenül néztem rá, nem is vicceltem miről beszél itt nekem.

- Ma suli van. Nem vicceltem. Ugye hoztad a füzeteidet? - néztem rá még mindig értetlenül. 

- Most nem hülyéskedsz? Basszus teljesen elfelejtettem, nincs nálam egy füzet sem. Muszáj hazamennem érte. - pattant ki az ágyból mikor leesett neki, hogy nem szórakozok vele.

- Akkor hazakísérlek. - mondtam neki nem túl lelkesen, mert tudtam, hogy fizikával kezdünk és, hogy tuti elfogunk késni. 

- Nem kell, nem akarom hogy elkéssél miattam. A másik meg az, hogy semmit nem tudsz fizikából és tuti egyes lenne a dogád. Ugyhogy nem engedem, hogy velem gyere. - jelentette ki határozottan. 

- De veled megyek. Nem engedlek el egyedül. Akkor egyes lesz a dogám nem érdekel, de nélkülem nem mész sehova. - erősködtem vele. 

- Ha annyira egyest akarsz kapni akkor gyere. - mondta végül beleegyezően. 

Egy órával később már a suliban ültünk fizika óran a dolgozatunk felett. Mikor tanultuk mi ezt a sok szarságot? Ajj ez tényleg egyes lesz. Még a kérdést se értem akkor, hogy tudnám megírni? Mindegy leszarom ezt az egészet. Oldalra nézve láttam, hogy Jimin úgy ír mint egy gép. Legalább kettőnk közül Ő nem fog megbukni ebből a tárgyból. A maradék tíz percben elmerültem a gondolataimban. Azon gondolkozom, hogy hogyan kéne elcsábítanom Jiminnie-t. Van pár ötletem, de eddig egyik sem a megfelelő. Nem tudom, hogy mitcsináljak. Ebben a pillanatban járt le a tizenöt percünk, a tanár elvette a dolgozatokat és megkért, hogy fáradjunk a helyünkre. Az óra hátra levő részében még mindig ezen gondolkoztam vagyis inkább már szenvedtem, hogy nem jut eszembe semmi. Az ember azt gondolná, hogy ez sima ügy, de aztán amikor abba a helyzetbe kerül rájön, hogy baromira nem egyszerű. 

Úgy nézki ez a nap viszonylag hamar eltelik, ugyanis már a hetedik óra előtti szünet van. Gyorsan kimentem a mosdóba. Mikor jöttem volna ki a wc-ből az ajtóban Jisoo volt. Hát ez meg mit akar tőlem? Nem igaz, hogy nem voltam világos a múltkor, hogy nem akarom többet látni. 

- Mit akarsz? A múltkor nem voltam elég világos? - kérdeztem feszülten.

- Neked is szia. Sokat gondolkoztam azon amiket mondtál nekem a múltkor. Arra jutottam, hogy újra szeretném kezdeni veled. - ezen kijelentése után köpni nyelni nem tudtam. Fel sem fogtam, hogy miket hord itt össze. Még, hogy mi ketten újra együtt? Na nem, ezt nem csinálom újra végig. 

- Miket beszélsz itt össze-vissza? Nem kezdünk újra semmit sem. Az a hajó már elúszott. - próbáltam határozott lenni.

- Miért? Jaj ne mondd már, hogy nem akarsz újra megkapni engem - közben végig a karomat simogatta. - Először is ne simogass. Másodszor én Jimin-t szeretem és kész. Nem hagyom el őt senki kedvéért sem, pláne nem a tiédért. - mondtam neki miközben lelöktem magamról a kezét. 

- Ezt most komolyan gondolod? - kérdezte felhúzott szemöldökökkel, nem értem, hogy mégis mit várt tőlem. Azt hitte, hogy majd ha két mondatot beszélünk normálisan akkor egyből ott hagyom Jiminnie-t és visszatáncolok a karjai közé? 

- Igen halálosan is komolyan gondolom. - feleltem neki.

- Én nem fogom feladni. - majd hátat fordított nekem és elment. 

Ezt nem hiszem el, miért nem tud végre békén hagyni. Most miért lettem neki hirtelen olyan fontos? Komolyan mondom nem tudok rajta kiigazodni és nem is akarok. Én Jimin-t szeretem és ez így is marad, nem fogok visszamenni hozzá. Már túl tettem magam rajta, elfogadtam, hogy egy hatalmas nagy kurva lett belőle, és nekem nem hiányzik ez. Jimin mellett sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, és megtanultam tiszta szívemből értékelni azt amim van. A terem felé tartva Jiminnie jött felém.

- Hol voltál ilyen sokáig? - kérdezte aggódva.

- Wc-n. - válaszoltam neki egyhangúan. - gyere inkább menjünk be a terembe, mert mindjárt becsengetnek. 

Ahogy ezt kimondtam már megis szólalt a jelző csengő. Megfogtam Jimin kezét és elkezdtem a terem felé húzni. Bizonyára furán viselkedhettem, mert Bogaram egész órán olyan furán nézett rám. Szerencsére ez az óra is hamar eltelt. Mondjuk nem elég hamar, mert jó sok időm volt átgondolni a dolgokat. Bárhogy néztem a dolgokat én Jimin-t szeretem és Őt akarom, engem nem érdekel más és nem akarok senki mást. 

- Héj Tae. El megyek mosdóba mielőtt elindulunk haza. - fordult oda hozzám amint kicsengettek. 

- Rendben. - feleltem neki. 

Ahogy a wc felé tartottunk eszembe jutottak Jisoo szavai. Elég feszült és ideges lettem tőle. Amíg vártam, hogy végezzen a wc-n Jiminnie, rájöttem, hogy én most akarom Őt, readásul nem is tudtam másra gondolni csak arra, hogy minél hamarabb el kell felejtenem Jisoo-t. Bogárkám végzett is a wc-zéssel és ment volna a csap felé kezet mosni. Hátulról megfogtam a kezét és visszarántottam magamhoz, majd egy hosszúra sikeredett csókott csentem ajkaira. 

- Héj mitcsinálsz? - nézett rám nagyra nyílt szemekkel.

- Akarlak itt és most. - jelentettem ki határozottan, majd neki vágtam az ajtónak és elkezdtem csókolgatni és harapdálni a nyakán a bőr felületet. 

Jimin

Fürdés után Taehyung ingét vettem magamra, ami egy számmal biztos nagyobb volt mint én, ha nem kettővel. A fürdőből kilépve, pironkodva vettem észre, hogy Taehyung eléggé vágyittas tekintettel mért végig, száját megnyalva. 

Be másztam mellé az ágyba és szorosan mellé bújtam. 

Reggel párom ébresztett fel, azzal a mondattal, hogy vár minket a suli. Elképedve meredtem rá, hiszen az iskola teljesen kiment a fejemből. Mikor megkérdezte, hogy van-e nálam füzet, csak a fejemet ráztam, hisz honnan kellett volna tudnom, hogy nem otthon alszom?! Egy szóval sem mondta, hogy itt éjszakázunk, én meg honnan tudhattam volna? Aztán pedig megint előjött az elővigyázatos énje és nem engedett haza egyedül. Pedig simán ment volna egyedül is pár füzet el hozatala, nem kell nekem dísz kíséret. Tudtam, hogy elfogunk késni az első óráról, ami történetesen fizika, hisz pont ezért nem akartam, hogy Tae velem jöjjön, mert ígysem jeleskedik ebből a tantárgyból, nem kéne plusz egyeseket begyűjtenie. Páromra pillantva szomorúan konstroláltam magamba, hogy ez a dolgozata is bizonyára karó lesz. A tizenöt perc eltelte után a helyünkre mentünk, de Tae nem nagyon figyelt oda az órára, pedig jól tenné, ha figyelne. Szünetben míg TaeTae elment, addig én kimentem a folyosóra Hoseok hyunghoz. Már egy ideje beszélgettünk, de Hyung hirtelen témát váltott, mikor megkérdeztem a barátnője hol létét. 

-Meg vagytok Taehyungal? - mintha meg sem hallotta volna előző kérdésem. 

-Igen, megvagyunk. 

-Na, és mond csak, volt már valami? - miért érdekel mindenkit a mi nemi életünk? 

-Hát íze, két hete volt az első. - makogtam zavartan. 

-És azóta semmi? - kérdésére csak nem legesen megráztam a fejem. - Jézusom, jól bírja V sex nélkül, az már biztos. 

-Mer? - egyáltalán nem értettem Hoseok megnyilvánulását. 

-Mert Taehyungot nem úgy ismertem meg, hogy két hétig bírja sex nélkül. 

Ajkaimmal o alakot formáltam, hisz most tudtam meg, hogy történetesen én meg vonom a párom a szeretkezéstől. Hyungot ott hagyva, még mindig sokkos állapotban haladtam a folyosón Taehyunghoz. Mikor megtaláltam eléggé ideges volt, így nem kérdeztem tőle semmit. Idegessége okát nem mondta el, ha nem inkább a tanterembe vezetett, mert éppen akkor csengettek. 

Nem értettem Tae hevességét, nem tudtam hova rakni a felém irányuló mozdulatait. Én csak meglepetten pislogtam párat karjai között, miközben ő a nyakamat csókolgatta, harapdálta. Már rég ki csengettek, de Tae a wc-be tartott. Kiéhezett tekintettel figyelte arcom, mikor egy hangosabb nyögés hagyta el torkomat, amint rá markolt a büszkeségemre. Később már a gatyámba nyúlva markolászott kedvére, amitől folyamatosan nyögdécseltem. Nem bírtam tovább Tae vágyal teli tekintét ezért behunytam szemiem és tarkójánál fogva húztam nyakhajlatomba. Szerelmem értette néma kérésem, egyből nyakamba harapott, majd végig nyalt a fog le nyomatán. Szabad kezemmel kihúztam Tae kezét a gatyámból és fenekemre helyeztem, Tae pedig egyből bele markolt feszes farizmomba, az eddig derekamon pihenő kezét combomra csúsztatta, majd térdhajlatomnál fogva megemelte jobb lábam, jobban nekem nyomva magát. 

-Hihetetlen, hogy már csak a hangod elég ahoz, hogy fel izguljak. - lihegte a fülembe és erősebben dörgölte nekem merevedését - Érzed? A tudat, hogy ismét benned lehetek, felemészt magába. 

A hasamban éreztem azt a kellemes görcsöt, amit a múltkori együttlétünknél tapasztaltam. Meg remegtem Taehyung karjaiba, annyira jól esett minden érintése, hogy szavakkal nem tudtam volna elmondani. Mindkét kezét megfogtam majd az egyik fülkébe húztam őt, türelmetlenül löktem neki a választó falnak és húztam le nadrágját. Hangosan nyögött fel mikor ágaskodó férfiasságát fogtam közre rövid ujjaimmal. Most ő volt az aki a falnak szorított neki háttal és közbe a gatyámtól is meg szabadított, amint a nyakamba harapott, dúgta belém első ujját. Mikor a másodikat csatlakoztatta az elsőhöz egy kis nyögés hagyta el a számat, a harmadik ujját viszont már nagyon éreztem és nem nagyon volt kellemes. 

-Le álljak? - kérdezte aggódó hangsúllyal. 

-Ne... Nem kellh. - óvatosan helyezte makját bejáratomhoz és ugyanolyan óvatossággal nyomta tövig magát bennem. Várt pár percig míg megszokom méretét, majd miután meg mozdítottam csipőmet, egyenletes mozgásba kezdett. 

-Taehyung! - sikítottam nevét mikor eltalálta a gyönyör központom. 

-Sikíts csak édesem! - hörgött a fülembe és bele is harapott halló szervembe. 

-Ott mégh, kérlekh! - sipitottam még mindig magas hangon. Taehyung erősen szorított csípőmre, majd vad iramott diktált. Egyedül hangos sikoltószerű nyögéseimet és testünk búja cuppogását lehetett hallani. - Én mindjárth... 

Befejezni nem tudtam, mert Tae minden egyes lökésével eltalálta a gyenge pontomat, így a mondat vége egy hosszas nyögésbe torkolt. Taehyung hatalmas kezével férfiasságomra simított, majd egyenletesen kezdte el húzogatni rajta a bőrt. Az egész testem megremegett, majd Tae kezébe robbantam a nevét sikítva. Tae kihasználta az alkalmat, hogy izomgyűrűimmel rá szorítok és egy sokkal gyorsabb iramot diktált, alig telt néhány percbe és belém eresztette ondóját.

-Jézusom, ez nagyon jó volt. - húzódott ki belőlem. 

-Ah, igen, de szerintem lila lesz a csípőm, olyan erősen szorítottad. - kuncogtam fel és megcsókoltam. 

-Ne haragudj. - simított arcomra, majd ismét ajkaimra hajolt. 

 Az aktus után egy kicsit pihentünk még, majd rendbe szedtük magunkat és hazafele indultunk.

Taehyung

Amióta együtt vagyok Jimin-nel mondhatnám úgyis, hogy sex megvonásom van. Régebben egy héten többször is csináltam, de most kb hetente egyszer van rá alkalmam. Nagyon örültem, amikor végre eljött a második alkalom. Miután végeztünk rendbe szedtük magunkat és elindultunk hazafele.

- Ma is átjössz hozzám Édesem? - kérdeztem mikor az útkereszteződéshez értünk.

- Sajnos nem lehet. Haza kell mennem anyának segíteni és tanulnom is kell. - válaszolta majd a búcsú csók után elváltunk egymástól. Az utcába befordulva meglepetten vettem észre nevelő apám kocsiját. Jesszus ilyen hamar eltelt az a pár hét. Remélem, hogy nincs bepiálva és kihagyja a verést. Óvatosan nyitottam ajtót. 

- Sziasztok - köszöntem be halkan miközben levettem a bakancsomat és a kabátomat. 

- Szia fiam. Haza tévedtél? - kérdezte nevelő apám a kanapén ülve. 

- Igen. Tovább tartott az utolsó órám. - hazudtam neki, nem mondhattam el neki, hogy a barátommal voltam a wc-ben. 

- És hogy megy a tanulás? Szeretném látni az ellenőrződet. - ajaj na ezt akartam elkerülni ugyanis beszedtem pár egyest az elmúlt hetekben. 

- Ööö az van, hogy beszedték a suliban és nem tudom, hogy mikor adják vissza. - feleltem neki hisz nem akartam megmutatni neki, mert akkor tuti elvert volna. 

- Ez különös. Ez esetben menjél a szobádba és tanuljál. - most ebben mi a különös? Nem szedheti be a tanár az ellenőrzőmet? Na mindegy is, egyelőre megúsztam aztán majd kitalálok valamit. Felmentem a szobámba, ledobtam a táskámat és neki álltam tanulni. Mire végeztem már beesteledett ugyhogy elmentem fürdeni. Mikor visszaértem a szobámba nevelő apám állt ott és az ellenőrzőmet nézegette. Ohh a francba mindent ott hagytam az asztalon. Hogy lehetek ilyen szerencsétlen. Na most tuti kapni fogok a hazugságért és a pár egyesért. 

- Beszedte a tanár mi? - az ellenőrzőmet bámulta miközben beszélt hozzám. - mi ez a sok egyes? - tette fel az újabb kérdést mielőtt válaszolhattam volna az előző kérdésére. Ajj most mit mondjak neki, nagyon félek tőle. 

- Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Nem akartam hazudni, de féltem ha meglátod akkor megversz. - próbáltam terelni egy kicsit a témát, legalább annyira, hogy ne verjen meg. 

- Nem tudsz mit mondani? - hangján lehetett hallani a düht ami bármelyik pillanatban kitörhet belőle. 

- Sajnálom. Nem akartam hazudni. - nem mertem a szemébe nézni.

- Sajnálhatod is. - elindult felém, ekkor már tudtam, hogy nem menekülhetek a haragja elől. - majd én leszoktatlak a hazudozásról megértetted? - jobb kezével megszorította az államat, ezzel kényszerítve, hogy a szemébe nézzek. 

- Engedj el! Ez nagyon fáj. - mondtam neki miközben próbáltam kijutni a szorítása alól. 

- Majd ez megtanít arra, hogy többet ne hazudj a szemembe. - sziszegve mondta ki az összes szót, majd elengedte az államat és ugyanazzal a kézzel amivel szorított a bordáim közé ütött egy hatalmasat. Az ütés után egy hatalmasat nyilalt a bordáim közé és kezdtem nehezen venni a levegőt. Elegendő levegő hiányában a földre zuhantam. 

- Még mindig fogsz hazudni nekem? - kérdezte idegesen. Nem tudtam neki válaszolni, csak arra tudtam gondolni, hogy minél előbb vége legyen ennek az egésznek. - válaszolni is képtelen vagy? - újabb kérdése után, meglendítette a lábát és jó erősen hasba rúgott. A fájdalomtól oldalamra fordultam és összehúzódtam. Olyan erősen érte a hasamat a rúgása, hogy percek múlva vért köptem. Ez nem volt elég neki, még párszor megrugdosott és ott hagyott egyedül a szobában. Még mindig jött a vér, alig kaptam levegőt és az oldalam is szúrt. Percekkel később már jobb lett valamivel és eltudtam mászni az ágyamig. Lefeküdtem, de a fájdalmamtól alig bírtam elaludni. 

Reggel szörnyű fájdalomra ébredtem amikor az oldalamra fordultam. Nagy nehezen kitámolyogtam a fürdőbe. A tükör felé fordulva felhúztam a pólómat, hogy megnézzem a sebeimet. A bal oldali bordáimnál volt egy lila folt, és a hasam is bevolt lilulva. Végig simítottam a bordáimon és ijedtem vettem észre a kis domborulatot az aljánál. Ezen a ponton nagyon fájt. Óvatosan körbe tekertem fáslival, felöltöztem és megmostam az arcomat. Mikor megtöröltem az államnál észrevettem az ujj lenyomatokat amiket gondolom az erős szorítás okozhatott. Gyorsan egy kevés alapozóval eltüntettem, magamra kaptam a táskámat és indultam suliba. 

Jimin

Miután Taehyungtól elváltam hazafele vettem az irányt. Haza érve ismét az üres ház fogadott, amit egyáltalán nem bántam. Fogalmam sincs anya hol lehet, hisz a munka ideje már egy órája lejárt, apám pedig csak pénteken jön haza. Mikor tudatosult bennem, hogy nincs semmi dolgom, felmentem a szobámba tanulni. Pár óra elteltével anyám is megérkezett,ezért le mentem,hogy megkérdezzem kell-e valamit segíteni neki, kisé feldultan viselkedett, amit nem tudtam hova tenni, tehetetlenségemben felmentem a szobámba be pakoltam holnapra és elmentem fürdeni, utána pedig aludni. 

Ijedten pattantak ki szemeim nyugalmi állapotukból, mikor hangos zenélésbe kezdett a telefonom. Az ébresztő kinyomása végeztével, az eddig bentartott levegőmet ki eresztettem tüdőmből és vissza dőltem a pihe-puha párnak közé. Viszont tudom, hogy ha nem csipkedem magam, akkor biztos, hogy elfogok késni az iskolából. Kelletlenül ki kászálódtam az ágyamból, majd a fürdőbe indultam készülődni. Röpke pillanat alatt már indulásra készen álltam. Az iskolába érve boldogan vettem észre, hogy Tae már bent van. A padon feküdt az ablak felé fordulva, így nem vette észre jelenlétem, ezért hallkan oda osontam leülve a helyemre és ajkaimat jól be nyálazva egy  cuppanós puszit nyomtam arcára. Mikor bőréhez értem mosolyogva nyitotta ki szemeit, fejemet oldalra billentettem és próbáltam rá ártatlanul nézni. - Jó reggelt, Bogaram. - felém hajolt, hogy egy rendes csókot kaphasson. 

- Reggelt, Édes. - kuncogtam gyorsan mielőtt bezárta volna a kettőnk között kialakult minimétereket. Gyengéden szivogatta alsó párnám, majd nyelvével végig simított alsó és felső ajkamon egyaránt. Persze, egyből engedélyt kapott a szám belülről való fel térképezéséhez, az alhasamba újra vissza tért az a felemelő érzés, ami mindig hatalmába kerít, ha Taehyung hozzám ér. 

- Ya, gerle pár! Mi lenne, ha abba hagynátok a nyálcserét? - csengett fel Minsu hangja, majd Tae szitkozódva vált el tőlem a fejét fogva. 

- Normális vagy ember? - simogatta párom feje bubját, azt a helyet ahol az ütés érte. 

- Aha. - Minsu csak bugyután mosolygott, majd szokásához híven a pad tetejére vetette magát. - Na, és mizu? 

- Semmi, éppen valami fontos dolog közepén voltunk. - húzta a száját Taehyung, miközben a kezünket összekulcsolta a pad tetején. 

- Tudod, hol voltál, te? Éppenséggel Jimin, torkán dugtad le a nyelved. - kacagott fel boldogan a fekete hajú fiú. 

- Igen, és az fontos. 

- Fiatal úr, nagyon gyorsan találja meg a helyét! - hirtelen hangzott el ez a mondat, a hang irányába kaptuk mindhárman a fejünket, az ajtóban egy rövid, szőke hajú, idős nő állt, szúrós szemekkel figyelve a padon ülő fiút. 

- Nekem, itt van a helyem. - lefele mutatott ujjával, majd kihívóan meresztette szemeit a tanár irányába. 

- A padon? Na, azt kétlem, szálljon le nagyon gyorsan! - hangjában ki lehetett hallani az idegességet, parancsoló tekintélye figyelemre méltó volt. 

- Dehát tanárnő, szabad országba élő állam polgár vagyok. Jogom van itt ülni! - Minsut hidegen hagyta a velejéig hatoló fagyos tekintet. Szabadon szárnyaló gondolatait, most szabadjára látszik engedni. 

- Az anyját etesse ezzel, ne engem. Na, csipkedje magát. - mivel fekete hajú barátunk tisztában van azzal, hogy a tanár addig ott fog állni, míg le nem mászik a padról, ezért jobbnak vélte, hogy ha teljesíti a tanár kérését. Amint ez megtörtént a tanár már itt sem volt. 

- Aish, vén szipirtyó. - morgolódott magában és nemes egyszerűséggel visszaült oda ahol eddig is volt. Halkan kuncogtam fel beszólásán, majd mély beszélgetésbe bonyolódtunk. 

Az utolsó két óráig nem történt semmi, mivel Taenek nem volt kedve semmihez, ezért a szünetekben is a helyünkön maradva beszélgettünk, amihez olykor-olykor csatlakoztak a többiek is. JungKook épp azt ecseteli, hogy őt mennyire utálja a biosz tanárja és, hogy tuti ezért lett egyes a dolgozata, mikor a hangos bemondóba be mondták a nevem, hogy menjek le a portához, mert várnak rám. Furcsán pillantottam páromra, aki csak ugyanúgy kíváncsi tekintettel figyelte arcom. Mikor a telefonom rezgett a zsebembe, kíváncsian húztam elő. 

Omma: Lent várlak a portán, el kértelek az utolsó két óráról.Az üzenetre nem válaszolva zártam le a telefonom képernyőjét és gyorsan a táskámba dobáltam mindenem. 

- Le kísérsz? - néztem Tae-re, bólintva felállt és elvette tőlem a táskám a vállára kapva. - Sziasztok! 

- Szia. - vidáman köszöntek el tőlem. 

- Mi történt, Drágám? - kérdezte Tae mikor már a folyosón sétáltunk kéz a kézben. 

- Nem tudom, anya írt, hogy elkért az utolsó két óráról, de nem mondta miért. - ismertettem vele azt a kevés információt, amiről tudomásom volt. 

- Jó napot. - köszönt Tae anyukámnak, amikor leértünk a portához. 

- Szia Omma. 

- Sziasztok. 

- Majd írj, jó? - Tae kérdésére csak bólintottam, átvéve tőle a táskámat, azt hittem, hogy anya előtt nem fog megcsókolni, de mégis megtette. - Szia Édes, viszlát! 

- Szia TaeTae. - szomorúan köszöntem el tőle, de mielőtt anyámhoz fordultam volna láttam, ahogy Minsu elrobog mellettünk. 

- Szia Jiminnie. - kiabált oda nekem, majd rá ugrott Taehyung hátára. 

- Omma, mondd már el, hogy mi történt! - szóltam rá már nem is tudom hanyadjára, mikor haza jöttünk csak annyit mondott, hogy pakoljam össze a cuccom egy bőröndbe. Mivel omma nem volt a legboldogabb hangulatában kérdés nélkül teljesítettem kérését. Viszont mikor már a kocsiban ültünk, kezdtem ideges lenni, hisz nem tudtam semmiről. 

- Az apád megcsalt, eddig is sejtettem, de nem voltam benne biztos, viszont tegnap bebizonyosodott és addig szerettem volna eljönni míg nincs otthon, most pedig ChaeRin-hez megyünk és egy ideig ott is maradunk. - mikor anya szembesített a tényekkel teljesen elképedtem, nem hittem volna, hogy ilyen fog velünk történi. Akkor az a nő lehetett nálunk? Anya mindig is erős nő volt, most is az, egy grimasz sem látszódik gyönyörű, fehér arcán. Az egyik piros lámpánál megigazította szoros cofba fogott, hosszú, szőke haját. Nem mondtam semmit, hanem inkább csöndbe burkolózva gondolkodtam, alapjáraton nem gondoltam volna, hogy majd nekünk kell majd valahová el menni. Szerencsére ChaeRin nagyon jó fej és csak egy fia van, akivel eléggé jól kijövök. Ez a két bolond nő személy már régóta ismerik egymást, ebből kifolyólag pedig szinte a fél életemet Yoongi-val töltöttem. Ismerjük egymás titkait, minden mozzanata be rögződött és ez fordítva is így van, csak sajnos az iskola kezdés miatt megszakadt a kapcsolat kettőnk között. 

Mikor megérkeztünk ChaeRin boldogan fogadott, fiatal arcán az a boldog mosoly le vakarhatatlan volt. Anyáék ujjongatva kezdtek beszélgetni, engem pedig fel küldtek Hyungom szobájába. Idegesen toporzékoltam az oly ismerős ajtó előtt. Most kopognom kéne vagy egyszerűen csak nyissak be? Talán két évvel ezelőtt eszembe se jutott volna ilyen és ehhez hasonló gondolatok. Tüdőmből ki eresztettem a bent tartott levegőt, majd a kilincset lenyomva léptem be a szürkés színű helyiségben. 

- Szia Hyung. - köszöntem neki halkan, hangomra az asztal felett görnyedő alakja felém fordult. 

- Hali, törpe. Téged is látni? - mosolygott rám. Az arcán játszó mosolya őszintének látszott.

Taehyung

Semmihez sem volt kedvem egész nap. Elég nyomott hangulatom volt. Nem tudtam másra gondolni csak a sebeimre és az este történtekre. Rosszabb lett amikor Jimin-nek haza kellett mennie az utolsó két óráról. Miután elbúcsúztam Jiminnie-től indultam a terem felé. Ekkor hirtelen valaki a hátamra ugrott. Éreztem ahogy sebeim felszakadtak. Hirtelen beleszúrt az éles fájdalom a bordáim közé, ezért a földre estem a személlyel a hátamon. Miután megfordultam Minsu-val találtam szembe magamat. 

- Normális vagy ember? - kérdeztem tőle.

- Most miért? Csak poénból ugrottam a hátadra. - mondta miközben értetlenül bámult, persze honnan is tudhatta volna a bajomat. 

- Csak egyszer figyelnél a másikra komolyan mondom. - mondtam felháborodva neki.

- Jó neharagudj. Mi a fene bajod van? - még mindig egyfolytában bámult rám.

- Semmi, miért kéne, hogy bármi bajom is legyen ha? - majd felálltam és inkább bementem a terembe. 

- Héj várj már meg! - kiabált utánam.- Mi történt? Miért viselkedsz így velem? - lihegte mikor végre utolért engem. 

- Nem akarok most erről beszélni. - válaszoltam neki majd inkább bedugtam a fülemet és zenét hallgattam. 

- Ha már ennyire bunkó vagy velem legalább akkor mondd már el az okát. - mondta miközben kitépte a fülemből a fülhallgatót. 

- Héj eszednél vagy, miért nem hagysz már végre békén? - kérdeztem idegesen. 

- Azért mert látom rajtad, hogy valami nincs rendben veled. Úgy viselkedsz velem mint egy utolsó senkivel miközben a legjobb barátod vagyok. Mondd már el a fura viselkedésed okát. - nézett rám kérlelő szemekkel. 

- Figyelj nem akarok most erről beszélni, neharagudj ha bunkó voltam veled, de most légyszives menj el. - válaszoltam neki, majd visszadugtam a fülembe a fülhallgatót. 

- Ajj istenem. Miért nem lehet egyszer valamit normálisan megbeszélni? - láttam, hogy még magyaráz nekem valamit, de jelenleg nem érdekelt. 

Hamar eltelt az utolsó két óra és már indultam is haza, minél előbb haza akartam érni, elegem volt már ebből a napból. Mikor végre hazaértem megkönnyebülten vettem észre, hogy nincs itthon az elmebeteg nevelő apám. Anyu se volt itthon, bizonyára még dolgozik. Összedobtam magamnak egy szendót, csináltam teát és leültem az asztalhoz enni. Közben megnéztem a telómat, de nem keresett senki. Ahogy végeztem a kajával felmentem a szobámba. Ledobtam a táskámat a székre majd gyorsan bepakoltam holnapra. Még mindig elég ramatyul éreztem magamat ezért bementem a fürdőbe és engedtem magamnak a kádba jó forró vizet. Egy ideig csak bámultan a víz folyását majd kimentem a törölközőmért és tiszta ruháért. Mire visszaértem már tele volt a kád. Gyorsan nyomtam bele a kedvenc tusfürdőmből egy adagot és jól elkevertem a kezemmel. Bemásztam a kádba és lassan ültem bele a még gőzölgő vízbe. Ahogy testemet átjárta a forróság éreztem ahogy kezdek lelazulni és kikapcsolódni. 

Kb egy óra elteltével riadtam fel, mikor már a langyos víz cirogatta a hátamat. Bizonyára elaludhattam mert a nyakam iszonyatosan fájt. Minden porcikám elgémberedett, alig bírtam kikászálódni a kádból. Megtörölköztem, belebújtam a tiszta ruháimba és becsoszogtam a szobába. Magamhoz vettem a telómat és behuppantam az ágyba. Mikor feloldottam 10 nem fogadott hívásom volt egy ismeretlen számról. Éppen tárcsázni akartam amikor ismét hívott. 

- Haló. - szóltam bele kíváncsian.

_________________________________________ 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Life Goes On (One Shot) - SeKai

Váratlan Fordulat (15/15)-Vmin, ZeloGyeom {VÉGE}

Ajándék